Projecten en voorstellingen

Try Out Tuesdays: The Finals – 2020

Een intieme, luchtige en kwetsbare voorstelling gemaakt met mensen met geleefde ervaring (bv verslaving, psychiatrie, delinquentie, dakloosheid) die nog nooit op een podium hadden gestaan. 10 weken hebben we kennisgemaakt met allerlei vormen van kunst: van spoken word tot graffiti, van zang tot fotografie. Het beste daarvan was te zien in deze voorstelling.

Theatershow Lieve Louise & de Fanfare

Ik kan weer dansen (2019)

In 2019 presenteren Lieve en Louise hun volledige theatershow in de studiozaal van Theaters Tilburg. ‘Ik kan weer dansen’ gaat over het hervinden van jezelf als je doormidden bent gebroken. Dansen is in dit geval een metafoor voor beweging. Niet alleen die van het lijf, maar vooral die van de geest. Over het leven dat altijd door beweegt in jezelf, zelfs als je lijf is stil gevallen. En vooral over hoeveel troost dat geeft. Lieve en Louise bezingen de opluchting dat er ook in het diepste ravijn prachtige beekjes klinken.

Foto: Koektrommel fotografie

r ligt een dooie in sector 4 – 2019

Lucas de Waard schreef speciaal voor onze jongerengroep No Guts No Glory (Factorium Podiumkunsten) een voorstelling op maat voor jongerentheaterfestival LINK. Niet te flauw en met genoeg rollen! Over een online wereld waarin iedereen zich kan verstoppen achter zijn avatar. Een hysterisch spel.

Foto: William van der Voort

Geef een reactie